مشاوره حقوقی رایگان - یه گوشی به مغازه دار فروختم از کجا بفهمم فروشنده ازم سو استفاده نکرده است

سلام من یه گوشی داشتم اطلاعات آن را پاک نکرده بودم چند مغازه بردم برای فروش یک مغازه با بالاترین قیمت حاضر شد بخرد. به فروشنده گفتم من اطلاعات گوشی را خالی نکردم می خواهم اطلاعاتش را پاک کنم فروشنده(مغازه دار) گفت گوشی را فلش می کنیم از کجا بفهمم اطلاعات را پاک کرده اند و سو استفاده نکرده اند؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. راهی برای اطلاع وجودندارد. میبایست هنگام فروش درخواست پاکسازی حافظه رادرحضور خودتان انجام می دادید.