مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف حساب بانکی

با سلام ، خانم بنده به خاطر مطالبه مهریه حساب من رو توقیف کرد و بعد از گذشت چند ماه از اجرایی شدن حکم و نگرفتن حکم جلب بنده ، موافقت کرد به مبلغی ، و من در دفتر اسناد رسمی از ایشان بری و ذمه گرفتم و در مورد رفع توقیف از ایشان رضایت نامه غیرمالی گرفتم ، حال میتوانم با رضایت نامه غیر مالی که از ایشان دارم به شعبه مربوطه مراجعه کنم و حساب های بانکی خود را باز کنم ؟
البته ایشون از طریق ثبت اسناد استان مربوط به من حساب رو توقیف کردن

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اجراي صادر كننده مراجعه نماييد