مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودروی چپی

با سلام. بنده اتومبیلی خريدم که‌ معلوم شد چپی و تصادفی است. شکایت فسخ معامله کردم. با اینکه در قولنامه ب شرط سلامت خريدم و همین طور فروشنده و همسرش متعهد شدن تا رسیدن موعد چک اول اگر عیوب ذکر شده مشخص شود حق شکایت و فسخ معامله دارم‌. اما قاضی دادگاه با اینکه هیچگونه شروط خیاراتی گذاشته نشده وحتی در دادگاه قرار کارشناسی گذاشتن اما در بعدازظهر همان روز با ایراد از فسخ فوری و با اعمال خیارات در تناقی است رد خواسته کرد!؟حالا در تجدید نظر اگر امکان دارد بنده را راهنمایی کنید تا لایحه ای برای گرفتن حقم بدهم. ممنون میشم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. لایحه تخصصی با توجه به محتویات پرونده میبایست توسط وکیل تنظیم گردد.