مشاوره حقوقی رایگان - بارداری زوجه در عقد موقت

سلامم بنده ب مدت یک سال تا مهر 1403 صیغه آقایی هستم(پدر و جد پدری ندارم)
و مدتی هست متوجه شدم حامله ام از ایشون 19 سال سن دارم و ایشون باکرگی بنده رو از بین بردن و الان بچه خودشون رو گردن نمی گیرن بنده باید چ اقدامی کنم؟
و آیا دادگاه حکم عقد دائم میدهد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید بعد از تولد فرزند شوهرراالزام درج مشخصات والدین و اخذ شناسنامه برای طفل از طریق دادگاه کنید.
خیر

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در مورد شما و بچه بايد تفكيك قايل شد:
١-بچه با آزمايشات پزشكي اگرعقد موقت باشد ملحق به پدر است و اگر خداي ناكرده ناشي از زنا باشند الحاق به مادر دارد
و ٢-نفقه نيز بر اين مبنا مقرر مي شود
اثبات اصل نكاح را ميتوان دادخواست داد
در صورت تراضي ميتوان عقد موقت را دائمي نمود
٣-در صورت مشكل و معضلات قانوني
نيازمند مشاوره تلفني و توضيحات لازم است !