مشاوره حقوقی رایگان - ارث

پدرم وقتیکه درقیدحیات بودن املاک خودش را با قولنامه عادی بنام مادرم میزند حالا بعدازگذشت چندسال ازفوت پدرم ایا میتونم ازمادرم طلب ارث نمایم یا قانون طبق قولنامه عادی ک درمنزل نوشته شده من را از ارث محروم میکند چونکه چندبار به مادرم صحبت کردم ک ارث من رو بده گفت املاک بنامم هست وگفت ب دادگاه مراجعه کردم ک قاضی گفته طبق قولنامه فرزندت از ارث سهم نمیبرد لطفا راهنمایی کنید چطوری به حقم همون ارث میرسم

پاسخ ها :

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

هر فردی وقتی در قید حیاته میتونه اموالش رو به دیگران ببخشه یا انتقال بده، ورثه نمیتوانند مدعی بشن

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر مبایعه نامه بصورت قانونی تنظیم شده باشد،فرد انتقال گیرنده مالک قانونی است