مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام وخسته نباشید خدمت شما عزیزان،من 6 سال پیش پرونده تمکین داشتم تودادگاه ؛که با رضایت هردوتامون وتعهد، از طریق قانونی به زندگی مشترک برگشتم وپرونده مختومه شد بدون اینکه محکوم بشه زوج،که حدود یک سال میشه که همسرم به ناحق وعمدا بینی مرا شکست ولی من شکایتی نکردم ،ودر دادگاه انکار کرده که بینی ام را شکسته ،الان نزدیک چهار ماه هست که دوباره مرا از خانه بیرون کرده وحدود یک ونیم سال هست که اصلارابطه ای بامن ندارد ومرا نمیخواهد،اصلا هم جلو نمیاد که تکلیف مرا روشن بکند،نه نفقه ای میده ونه یارانه خودم رو ،یه دختر 8 ساله هم دارم اونم نشون نمیده، ممنون میشم راهنمایی کنید وبفرمایید یارانه ام رو چطوری میتوانم جداسازی بکنم وبایددادخواست نفقه بکنم؟نداشتن رابطه زناشویی دلیل بر طلاق میباشد یانه؟واگر زوج دادخواست تمکین دهد ،امنیت جانی ندارم در پیش او دلیل قانع کننده ای هست در دادگاه یانه؟برا عدم تمیکن وطلاق

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا دادخواست مطالبه نفقه میتوانید طرح کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هردعوا را بجای خودش مطرح کنید و در دعوای تمکین هم دفاع کنید شما باید زمانی که از منزل بیرونتان کرد به پلیس تماس میگرفتید و صورتجلست میکردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را به ثبت برسانید.
تا زمانی که طلاق نگرفته‌اید امکان جداسازی یارانه وجود ندارد.
همچنین دادخواست به خواسته طلاق از طرفه زوجه به استناد عسر و حرج را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را اقامه نمایید و