مشاوره حقوقی رایگان - درگیری نزاع دست جمعی

با سلام خسته نباشید ما دو سال پیش با همسایه درگیر شدیم هر دو طرفین شکایت کردن ودر آخر سر برای ما دیه بریدن نزدیک به 14 15 درصد برای آنها هم 7 یا هشت درصد ولی چون یکی از طرفین خود زنی کرده و دستش را به شیشه در وردی زده بود انگشت وسط دستش تاندون پاره شده بود و دادگاه ما رو به شیش ماه زندان محکوم کرد ولی با این حال طرفین امدن و باهم به محضر رفته از هم دیگر رضایت گرفتیم حالا سوالم اینه که ایا با این حال که ازهم رضایت گرفتیم بازم جرمی پای ما را میگیرد یا نه در ضمن در دادگاه تجدید نظر نیز نسبت به این حکم اعتراض زدیم با تشکر از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم نزاع دسته جمعی جز جرایم غیر قابل گذشتهست و رضایت موجب تخفیف میشود