مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوسفندان

تابستان امسال بود که 9 راس شبانه از داخل محیط بسته روستامون سرقت شد و پلیس آگاهی و ردیابی و... به یک نفر مضنون شدند که ارتباطی با صاحب گوسفندها داشته و چند بار هم اومده بوده به روستا و روستا را می شناخته
نهایتا دادگاه شهرستان حکم داد به رد مال ، شلاق و زندان تا شش ماه و اعتراض کردند به حکم و نهایتا تجدید نظر رفت که دیروز دادگاه تجدید نظر حکم شهرستان را رد کرده و گفته که چون مجرم سابقه نداره و ردیابی و... دلیل نیست حکم شهرستان رد شده و حکم قطعی داده حالا چه باید بکنیم؟ کلا بایگانی میشه آیا میشه این بار ما اعتراض بکنیم...
آیا اون ها می تونند علیه ما شکایت بکنند و پول وکیل و... را بخواهند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.رای تجدیدنظرقطعی است مگراینکه رای مذکور خلاف شرع بین باشد که ماده477 رااعمال کنیید.بله شما مسول خسارات وارده به نامبرده ازجمله حق الوکاله برابرتعرفه(نه برابرقرارداد) می باشید