مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه

سلام حدود 3سال پیش یه بنده خدایی یه مقدار پول و گوشیه مارو دزدید و ما پیگیری کردیم پیدا شد سارق (از روی استعلام ایرانسل) یه چند جلسه دادگاه تشکیل شد نه من رفتم نه سارق (من خدمت سربازی بودم. لایحه هم روی پرونده زدم نامه اشتغال به خدمت هم زدم) حالا دادیار حکم زده برائت و پرونده مختومه شده .
باید چیکار کرد میشه اعتراض کرد ؟
تهش چیزی هست برم دنبالش یا نه؟
میشه بعد از خدمت برم اعتراض بزنم چون الان حدودا یه 4ماه دیگه خدمت دارم؟

پاسخ ها :

اعتراض به رای سرقت اعتراض به رای مختومه شدن پرونده سرقت