مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه کیفری 2

باعرض سلام و احترام، پیرو سرقت از منزل اینجانب و تشکیل پرونده در آگاهی، با اعلام افسر پرونده مبنی بر دستگیری سارقین و اعتراف آنها و به توصیه ایشان نسبت به طرح شکایت اقدام و پس از ارجاع پرونده به بازپرسی دادسرای شهرستان مزبور، بازپرسی با توجه به محتویات پرونده و اعتراف سارقین در آگاهی، یکنفر از سارقین را به چندین فقره سرقت (از جمله سرقت از منزل اینجانب) متهم و پرونده را به دادگاه کیفری ارسال نمود ولی متاسفانه دادگاه مربوطه بدون ملاحظه سوابق، متهم را که حتی در جلسه حضور نیافته و لایحه دفاعی هم تقدیم نکرده بود فقط در 4 مورد از 44 مورد سرقت تائید شده در بازپرسی مجرم شناخت و برای مابقی با ذکر عدم وجود ادله کافی حکم برائت صادر نمود حال اینجانب قصد دارم به رای صادره در خصوص خودم اعتراض و تقاضای تجدید نظر نمایم لطفن راهنمایی بفرمایید با تشکر و سپاس از بذل توجه و عنایتتون

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

رای قابل تجدید نظر دردادگاه تجدید نظر استان است وطی لایحه اعتراضیه طی مهت 20 روزه اعتراض خویش را تقدیم دادگاه صادرکننده رای نمایید.