مشاوره حقوقی رایگان - پرونده بلاتکلیف

سلام وقت بخیر برادر من رو به جرم کیف دزدی گرفتن و خودش هم اعتراف کرده اقرس, سابقه هم نداشته براش قرار وثیقه زدن. چون ترس از خانواده داشته به ما نگفته و مهلتش تموم شده و بردنش زندان اصلی. الان ما باید از چه طریقی اقدام کنیم و کجا بریم؟ شاکی هم گفته میاد رضایت میده ولی الان نمیدونیم اصلا پروندش کجاست

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به اطاق ثبت پرونده دردادسرا با ارایه کدملی ایشان,شعبه مشخص میشه ویا ازخودشاکی بپرسید.با ارایه جوازکسب یافیش حقوقی کارمند, آزاد میشود.