مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع و ضمانت اجرایی آن

با سلام

لطفاً در مورد طلاق خلع توضیح فرمایید و ضمانت اجرایی آن چگونه میباشد؟

در بحث نفقه، ضمانت اجرایی آن طبق ماده 642 کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی حبس و در ماده 1130 قانون مدنی امان درخواست طلاق توسط زن و ماده 1205 قانون مدنی قراردادن اموال مرد در اختیار زن بمقدار نفقه است. آیا عوض یا فدیه ایی که تعیین میشود امکان دارد در قبال طلاق یا پس از طلاق از زن یا خانواده اش مطالبه شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، در حوزه قضایی خود از طریق معرفی دفتر درگاه دادراه می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه عضو سایت دادراه و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی تشریحی مورد نیاز خود را دریافت نمائید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درطلاق خُلع مالی راکه زن به شوهر می‌دهد ممکن است مهریه، معادل مهریه یا مبلغی کمتر یا بیشتر از آن باشد. ماده 1146 قانون مدنی ایران طلاق خلع را اینچنین تعریف کرده‌است:

طلاق خلع آن است که زن به واسطهٔ کراهتی که از شوهر دارد، در مقابل مالی که به شوهر می‌دهد، طلاق بگیرد، اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن یا بیشتر یا کمتر از مهر باشد.موفق باشید