مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دادنامه قاضی شورا یعنی چی

سلام ابلاغیه ای امروز برایم اومده امکانش هست توضیح بدید یعنی چی وچکارباید انجام بدم
درخصوص دعوی خانم ک .بطرفیت ع.به خواسته مطالبه نفقه ایام معوقه ازتاریخ 1401/09/05لغایت صدورحکم وهزینه دادرسی شورا باعنایت به جمیع اوراق محتویات پرونده واحرازرابطه زوجیت دائم بین طرفین بدلالت فتوکپی مصدق نکاحیه شماره.ازبابت خواسته خواهان اعلام داشته خوانده همسرشرعی وقانونی اینجانب میباشدوازتاریخ1402/03/03هیچ گونه نفقه ای دریافت نکرده ام وخوانده دلیلی که برمبنی برپرداخت نفقه به خواهان باشد به شورا ارائه ننموده است بنابراین خواسته خواهان راموجه تشخیص خوانده به پرداخت نفقه زوجه ازتاریخ 1402/03/03لغایت صدورحکم 1402/9/15ازقرارماهیانه 1/800/000تومان محکوم مینماید.درخصوص نفقه سایرایام ازتاریخ1402/09/05لغایت1402/03/02باعنایت به اظهارات خواهان که حاکی ازاین است که طرفین باهمدیگر زندگی میکرده اند وزندگی زیر یک سقف اماربرپرداخت نفقه میباشدلذاشورا ادعای خواهان راموجه تشخیص نداده وباستنادماده قانون مدنی حکم به بی حقی خواهان دراین خصوص صادرواعلام مینمایدرای صادره حضوری بوده وظرف مهلت 20روز پس ازابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در دادگستری میباشد.وبنده پرونده الزام به تمکین دارم درهمان شورا چرامختومه شده؟

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ شورای حل اختلاف مرجعی شبه قضایی همانند دادگاه است که برخی از اختلافات بین اشخاص را قضاوت می کند. ابلاغیه مذکور رای به نفع شما داشته و ادعای خواهان فعلا رد شده است مگر اینکه اعتراض کند و اعتراض پذیرفته شود. فعلا صبور باشید تا ابلاغ بعدی و لازم نیست فعالیتی انجام دهید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام تاریخ تعلق گرفتن و نگرفتن نفقه را انگار اشتباه زدید دقت کنید دو مورد حکم داده شده ،یک تاریخ را نفقه موافقت شده یک تاریخ درخواست رد شده .پس از درج تاریخ دقیق سوال خود را مطرح یا مشاوره تلفنی رزرو تا برایتان تفهیم و در صورت تمایل لایحه تنظیم گردد شما باید به رای اعتراض و سریعا تمکین نیز اقدام نمایید