مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ثمن مال مشاع

با سلام
سه دانگ مشاع یک باغ را در سال 93 خریداری نمودم. به دلیل عدم افراز و تقسیم باغ، امور مربوط به باغ را شریک انجام می داد و قرار شد هر سال زراعی، سهم من را پرداخت نماید.
من ساکن تهران و باغ در شهرستان بوده و امکان سرکشی نداشتم.

تا کنون صورتحساب قطعی بین ما انجام نشده است اما علی الحساب پرداختی هایی داشته است.

در سال 96 جهت فروش باغ به شریک وکالت فروش دادم اما هر بار پیگیری کردم گفت مشتری ندارد.

تا اینکه شش ماه پیش متوجه شدم بدون اطلاع من باغ را سال 97 فروخته و تمامی پول گرفته است.
در قولنامه نیز فروش ششدانگ را قید کرده و اشاره ای به وکالت فروش و فروش سهم مشاع نکرده است و همه باغ را تحویل خریدار نموده است.

با اعتراض من جهت پرداخت ثمن فروش، با نوشتن یک قولنامه جهت خرید سهم مشاع، به من چک بی محل از یک حساب مسدود به تاریخ الان را داده است که همه چک ها برگشت خورده است. صدور چک از حساب مسدود کیفری می باشد.

سوال اول: آیا روی چک بی محل اقدام کیفری نمایم؟ یا اقدام حقوقی برای دریافت ثمن فروش سهم مشاعی با خسارت تاخیر تادیه؟

سوال دوم: اموال طرف مقابل در رهن بانک می باشد و ممکن است تمام بدهی من را پوشش ندهد. یک باغ هم دارد که سند رسمی ندارد. جهت اقدام کیفری و حقوقی کدام گزینه پیشنهاد می شود.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام چنانچه چک مذکور به اندازه ثمن معامله می باشد ظرف 6ماه ازتاریخ چک باید برگشت بخورد وظرف6ماه ازتاریخ برگشت,فرصت شکایت صدورچک ازحساب مسدودی شکایت کنید ودادخواست حقوقی مطالبه وجه جک راهم بدهید بشماخسارت تاخیرتادیه ازتاریخ سررسیدچک تعلق می گیرد.