مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع مکانیک برای تعمیر موتور

با سلام
بنده راننده اسنپ هستم و خرج مخارج زندگی رو از همین کار امرارمعاش میکنم خودرو برای تعمیر پیش مکانیک بردم که به مدت 17 روز زمان کشید تا خودرو به من تحویل دهند که من تو این مدت بیکاری خیلی مشکلات برای من بوجود آورد حالا سوال اینکه آیا تعمیر نیم موتور که تعمیر اساسی هم نبود این همه زمان میبرد و حال اینکه من برای مشکلاتی که برای من بوجود آوردند چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید .