مشاوره حقوقی رایگان - قصور دندانپزشکی

من حدود 5 ماه پیش لیفت لثه انجام دادم و 18 واحد روکش انجام دادم اما دکتر خیلی اذیتم کردم یه بار فک بالا و پایین دو رنگ بود یه بار دندان های بالا فرم خیلی بدی داشت و یک بار دندان های پایین جلو و عقب و الان هم لثه هام اومده پایین و دکتر میگن به من ربطی نداره و لثه هام به شدت التهاب داره یه دکتر دیگه بهم گفته رومش و لثه ها هماهنگ نیست و روکش هاهم باید عوض بشه و دوباره لیفت لثه انجام بدم میخام ببینم اگه شکابت کنم نهایتش چی میشه و اگه دکتر اصفهان بگه مشکلی نیست و خوبه اون دکتر میتونه از من شکابت کنه و اینکه من پول وکیل ندارم بدون وکیل میتونم کارم رو پیش ببرم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برای شکایت از پزشک با در دست داشتن مدارک و مستندات موجود، به نظام پزشکی شهر محل انجام خدمات درمانی مورد شکایت یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا دادسرای عمومی و در شهرهایی که دادسرای ویژه جرائم پزشکی وجود دارند، مراجعه و شکایت خود را اعلام و ثبت نمایید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق نظام پزشکی طرح شکایت کنید.
خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید و سپس تحت عنوان قصور پزشکی شکایت کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات قصور پزشکی مجازات و خسارت قابل اخذ می باشد.
موفق باشید .