مشاوره حقوقی رایگان - ایا در صورت استفاده از ماده 165 قانون کار و عدم بازگشت به کار ایام بلاتکلیفی که هیات حل اختلاف نوشته حذف میشه

سلام. اگر هیات حل اختلاف حکم بازگشت به کار کارگری رو صادر کند ایام بلاتکلیفی رو از تاریخ اخراج تا زمان صدور رای هیات حل اختلاف در دادنامه محاسبه و تعیین مبلغ خواهد کرد و در اینصورت کارگر تمایلی به بازگشت به کار نداشته باشد و نخواهد به واحد کار بازگردد و کارگر بخواهد از ماده 165 قانون کار استفاده کند بایستی حتما ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ رای هیات حل اختلاف دادخواست خود رو به هیات تشخیص ارائه کند ایا در اینصورت هیات حل اختلاف که از تاریخ اخراج تا زمان صدور رای هیات حل اختلاف ایام بلاتکلیفی رو که برای کارگر محاسبه کرده هیات تشخیص ان ایام بلاتکلیفی که هیات حل اختلاف نوشته رو از دادنامه حذف میکند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.ملاک رای تجدیدنظر(هییت حل اختلاف می باشد)