مشاوره حقوقی رایگان - ایا ماده 165 قانون کار فقط پایان کار رو شامل میشود؟

ایا در ماده 165 قانون کار فقط و فقط صرفا پایان کار با 45 روز محاسبه خواهد شد یا خیر دیگر مزایایی هم هستند که با 45روز محاسبه میشوند لطفا ذکر کنید؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. با امتنان نظر به
تبصره ماده مرقوم که بیان می دارد - چنانچه كارگر نخواهد به واحد مربوط باز گردد، كارفرما مكلف است كه براساس سابقه خدمت كارگر به نسبت هر سال 45 روزمزد و حقوق به وي بپردازد. لذا به نظر حقوق جدا از مزد بوده و شامل تمام امتیازات قانون کار ائم از سنوات ، عیدی و... می گردد