مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام اگر متهم به جرمی که به او بدروغ نسبت بدهند و بیگناه باشد و سوگند بخورد که این کار را نکرده در حالی که شهادت شهود و تایید نامه ی پزشکی قانونی باشد و ضرب و شتم را انکار کند و با توجه به اینکه یکی از ادله دعوا اقرار است قاضی میتواند او را محکوم کند؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متهم را سوگند نمیدهند. بلکه شاکی را سوگند می دهند. که سوگند شاکی به همراه دلایل دیگر از جمله گواهی پزشکی قانونی جرم ضرب و جرح را اثبات میکند