مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق مستمر بگیری پدرم بعد از قطع ان به دلیل رسیدن سن به 20 سالگی

با عرض سلام . من دی ماه 98 به سن 20 سالگی رسید و حقوقمو قطع کردن . پیگیری که کردم برای برقراری حقوق و مدارک لازم رو تحویل اداره اموزش و پرورش شهرستانمون ایذه تحویل دادم و گفتن باید بره استان . الان من حقوق دی بهمن عیدی رو دریافت نکردم . خواستم بدونم بعد از برقراری حقوق خودشون میریزن به حساب یا برا اینا هم باید در خواست داد؟؟ و خواستم بدون دقیقا چقد طول میکشه که حکم جدید برام بزنن و حقوقمو برقرار کنن اخه الان یه ماه شده ولی خبری نیس. خیلی ممنون .

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
بهتره مكررا مراجعه كنيد