مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک استیجاری

ضمن عرض ادب و احترام، متاسفانه مالک ملک تجاری اینجانب طبق اظهارنامه از بنده تقاضای تخلیه ملک تجاری بابت منقضی شدن آن را داشته است،اما ایشان اولا از پرداخت ودیعه علی رغم ارسال اظهار نامه از سوی اینجانب جلوگیری نموده و ضمنا با توجه به آنکه ایشان هزینه تعمیرات اساسی از جمله خطوط آتشنشانی ،پروفیل های سقف و کف و مسائل امنیتی که جزو تعمیرات اساسی میباشد را به اینجانب پرداخت نکرده ، به همین دلیل اینجانب طبق تامین دلیل انجام شده و پیرو عدم حق انتفاع به دلیل پلمپ های مکرر و خسارات وارده از ایشان شکایت نموده ام ، دادگاه زمان رسیدگی را 4 ماه آینده اعلام کرده ، حال اگر اینجانب روزهای آتی فروشگاه را تخلیه نمایم مطمئنا ایشان اقدام به دستکاری و تخریب ملک خواهند نمود ، آیا بنده میتوانم تا دریافت حق خویش و عدم دستکاری محل مورد اختلاف توسط مالک از تخلیه جلوگیری نمایم؟ ضمنا مسلما ایشان به نظر کارشناسی اعتراض و با سوء نیت اقدام به دستکاری مینمایند،بنابر این امر به انجام چه عملی صحیح میباشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است