مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانوادگی در شرف طلاق

سلام نیاز به کمک وراهنمایی دارم واولین شرط را صداقت دربیان مشکل و گرفتن مشاوره درست میدانم و بیشترافراد بعدازاینکه مشکل را بیان کردم بادهن کجی ویانوعی مسخره که دیگه اینقدصداقت ؟ یا سادگی کردی .یانباید اینقد اعتماد میکردی .به نظر خودم خیلی تلاش کردم برای حفظ واینده سه دختر جوان و پسر خردسالمون وهمچنین جوانی برباد رفته همسرم وخودم که باهزار ارزو شروع کردیم ونسبتا زندگی موفقی داشتیم اکنون بااصرارم‌چندین جلسه مشاوره که جواب همه بحثها یک کلمه که ازقبل اماده اورده دیگه نمیتوانم .ومتاسفانه طرفداری و حس ترحم جامعه خیلی شدید به سمت خانمهاست عمدی وغیر عمدی همه میش دایه مهربانتر ازمادر ومدافع انها که هیچ اطلاعاتی اززندگی مشترک ماندارند ونیاز به پرسش هم نمیبینند مهمترین عامل فروپاشی زندگی ما حس ترحم وعدم صداقت همسرم حتی پیش کارشناس ووکیل درسته که همه را نمیشه متهم کرد یکی از من سرپرست بپرسه چند جمله که عامل فروپاشی یه زندگی باچهار فرزند چی بود نمیدانم وهیچ کس نمیگوید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام، مسلما ظاهر زندگی با باطن آن متفاوت بوده و افراد در جامعه وبیرون از زندگی معمولا وجه خوبی از خویش به نمایش میگذارند که نباید تحت تاثیر این عوامل قرارگرفت. ودرهرحالتی بایست راه چاره اصلی و نهایی را درصورت امکان پیشنهاد داد.