مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر ساختمان

با سلام،
مدیر ساختمان ما 3 سال به عنوان مدیر انتخاب شده است و در پایان بهمن سال 1396 بعد از پایان 3 سال مدیریتش، بدون آنکه در صورتجلسات انتخاب ایشان به عنوان مدیر و یا صورتجلسات بعدی مجتمع، توافقی در زمینه پرداخت و حقوق و ایاب و ذهاب و... به ایشان شده باشد، مبلغی را بدون اطلاع هیئت مدیره جدید و مالکان و ساکنان واحدهای مجتمع از مانده موجود در صندوق شارژ و هزینه های مشترک ساختمان تحت عنوان نظارت و ایاب و ذهاب و ... برای خود برداشته اند و به مصرف شخصی رسانده اند.
در این مدت هم بسیاری از مالکین و مستاجرین عوض شده اند. آیا ایشان باید عین مبلغی را که از صندوق مجتمع برداشته اند به آن بازگردانند و یا به طور جداگانه رضایت مالکان و مستاجران را از زمان سکنه دار شدن ساختمان تا زمان برداشت پول از صندوق، جداگانه به ایشان بپردازند که مورد دوم تقریبا غیر ممکن است. آیا با توجه به تورم و کاهش ارزش پول ناشی از بی کفایتی مدیران کشور و تحریم و ... در طول مدت این دو سالی که از زمان برداشت پول از صندوق مجتمع میگذرد چه میشود؟
با تقدیم احترام

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
شكايت خيانت در امانت مطرح كنيد