مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به شیشه

باسلام و عرض ادب
یه ابلاغیه اومد برای من بعنوان مطلع به دادسرا مراجعه کردم. منو فرستادن به مواد مخدر. اونجا گفتن کسی که به 110 اطلاع داده تو بودی و اینم صدای ضبط شده، صدای فرد شبیه صدای من بود و در حقیقت من نبودم و من نپذیرفتم. گفتن در اون روز که اتفاق افتاده نقطه زنی کردیم در اون محل بودی که اطلاع دادن و من مسافرکشی میکنم. آیا امکان داره نقطه زنی کرده باشند؟؟ و اگه من در آن محل بودم چه بگویم؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله نقطه زنی میکنند.
اگر کاری نکرده اید انکار کنید

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

هيچ يك از اين موارد دليل نيست ولي بهتر است وكيل. اختيار كنيد