مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله

سلام .خانم بنده بدون هیچ عذری خانه راترک کرد و به مدت یک هفته به خانه پدرش رفته بود . من وکیل گرفتم که کارای تمکینش انجام بده و تا اخر که طلاق باشه وکیل بنده باشهمبلغ 20 میلیون هم پرداخت کردم . بعد از دوروز همسرم برگشت خانه . الان دیگه نمیخوام که کار ادامه پیدا کنه و وکیلم عزل بشه . تکلیف مبلغی که پرداخت کردم چی میشه .
البته گفتن برای تمکین 5 میلیون و تا پایان طلاق 30 میلیون میگیرن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام وکیل به اندازه حق الوکاله مرحله بدوی هر پرونده ای که مطرح نموده است مستحق دریافت حق الوکاله است
60 درصد از حق الوکاله مربوط به مرحله بدوی و 40 درصد مربوط به تجدیدنظر خواهی می باشد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به توافق فیمابین مطابق قرادادوکالت وحق الوکاله دارد.