مشاوره حقوقی رایگان - ارکان جعل

با سلام خدمت شما بزرگوار
آیا موارد ذیل جزو ارکان جعل می باشد یا خیر؟
ما یک قولنامه داریم که روی آن تایپی و ظهر آن دست نویس می باشد که میخواهیم شکاین کیفری جعل انجام بدهیم گفتم لطفا مشاوره بدید که ارکان ذیل جزو مؤلفه های تشخیص جعل می باشد که بر اساس آنها شکایت جعل طرح گردد.
1- روی قولنامه تایپی و ظهر آن دست نویس
2- در روی آن مالک یک شخص ولی در ظهر آن مالک متفاوت دیگری قید شده است
3- ظهر قولنامه با اختلاف زمانی بیشتر از دو سال از ظهر آن نوشته شده اشت.
4- شهود قولنامه که شورا و دهیار روستا می باشند در دو دوره متفاوت در شورا و دهیار روستا سمت داشته اند
5- در ظهر قولنامه در روی امضای دهیار مهر دهیاری زده شده است که در زمان تحریر ظهر دهیار روستا نبوده است
6- یکی از شهود اثر انگشت خود را شفاها رد کرد و گفتند که اثر انگشت متعلق به ایشان نمی باشد
سؤال این است: آیا موارد فوق جزو ارکان جعل می باشد یا اگر جعل نیست به چه نحوی طرح شکایت صورت بگیرد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
تایپی یا دست نویس بودن ملاک جعل نیست مهم این است که خریدار و فروشنده نسبت به امضاء و مفاد داخل سند چه موضعی دارند
آیا فروشنده و خریدار امضای خود را قبول دارند؟
فاصله زمانی اضافه شدن متن یا امضا در اسناد توسط کارشناس رسمی قابل تشخیص است
به نظر می رسد موضوع نیاز به بررسی دقیقتر دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .