مشاوره حقوقی رایگان - مالی

دایی من یه ملکی داشتن که الان 25 میلیارد ارزش داره، ایشون همسر و بچه ای نداشتن، 4 تا خواهر داشتن و 3 سال پیش به نام یکی از خاله ها زدن و مادر من اطلاعی نداشتن تا 40 روز که از فوت داییم گذشته تازه خبردار شدن
دایی من آنزایمر داشتم ولی دکتر نبردنش و پرونده پزشکی ندارن، درضمن سندی که زده شده یواشکی بردنش و سند انتقال دادن ولی پولی رد و بدل نشده بدون قولنامه، چطوری می تونم حق مادرم بگیرم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

امکان موفقیت ان ضعیف است به این صورت که دادخواست ابطال سند به جهت عدم اهلیت انتقال دهنده مطرح شود در صورتی که مدارک پزشکی قوی داشته باشید با مشاوره تلفنی بهتر میتوان در این رابطه نظر داد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر بتوانید بیماری وی را ثابت کنید و پزشکی قانونی تایید کند که در زمان تنظیم سند داییتان توانایی اداره اموالشان را نداشته اند،میتوانید انتقالات را باطل کنید و سپس به نسبت سهم ارث ببرید،