مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وجه

سلام. من حدود 2 ماه پیش به حساب یک نفر از دوستان 10 میلیون تومان طی حواله ساتنا واریز کردم و رسید حواله رو دارم. با توجه و اطمینان از ایشان سفته و قراردادی ننوشتیم. الان ایشان حدود یک ماه به علت چک سرقتی که تسویه حساب کرده در زندان به سر میبرد . ایشان لفظی میگوید پول را پس میدهد همسرشان و دوستان دیگرشان در جریان امور هستن. و تا کنون فعلا در زندان به سر میبرد .
آیا من میتونم پولم را با توجه به اینکه زندان هستن راحت تر دریافت کنم و با تحت فشار قراردادن و شکایت پولم را پس بگیرم .
من فقط یک برگه واریزی به حساب ایشان را دارم. لطفا مرا راهنمایی کنین .

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

دادخواست مطالبه وجه مطرح كنيد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اظهارنامه ای مبنی بر استرداد وجه براب او ارسال کنید.