مشاوره حقوقی رایگان - اقساط دیه

سلام..من محکوم شدم به 13میلیون دیه..باید کی اقدام کنم بابت اقساط دیه..باید منتظر اجراییه از دادگاه باشم یا الان باید اقدام کنم..و مدارک چه چیزی لازم هست ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به شعبه بدوی مراجعه شود پس از ارجاع به اجرای احکام میتوان اقساط داد

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

سلام چنانچه امکان پرداخت نقدی دیه را ندارید بعد از ابلاغ اجراییه ودر مهلت ده روزه آن دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را به شعبه رسیدگی کننده تقدیم وتقاضای تقسیط نمایید.دادگاه به درخواست اعسار شما برابر مقررات رسیدگی وبا تحقیق و بررسی ادله واستماع شهادت شهود رای صادر میکند.