مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز

با سلام.
ساختمانی 4 طبق ساخته ام که همسایه همجوار من 2 طبق هس حالا قصد پلاستر دوطبق بالای سمت همسایرو دارم ولی متاسفانه اجازه نمیده داربست بزنم روی پشت بومش و پلاستر کنم.اگرم اینکارو نکنم بارون خراب میکنه خواستم بدونم راه قانونی هس اقدام کنم واسه این کار؟ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

راهکار شما استفاده از داربست هایی متحرک است که از بام ساختمان نصب میگردد و بصورت تسمه ایی مانند بالابر تمام طبقات را به راحتی میتوانید بدون استفاده از بام همسایه مجاور ، و به راحتی و حتی ارزانتر کار خود را انجام دهید .و حتی از نظر هزینه هم بسیار به صرفه تر است .و حتی از امنیت بالاتری نیز برخوردار است
اما از نظر قانون :هر شخصی مالک ملک خویش است . یعنی اینکه میتواند اجازه ندهد و این عدم جواز قانونی سیت مگر مورد اضطرار حادث گردد که مجوز نیاز ندارد مانند آتش سوزی یا عملیات نجات