مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کد ملی بدلیل پرونده قضایی

با عرض سلام و احترام
بنده چندروز پیش میخواستم ثنا ثبت نام کنم ولی با خطای "دارنده کدملی با شناسنامه به ثبت احوال مراجعه کند" روبرو شدم، و به ثبت احوال رفتم و گفتن باید برم به دادسرای... شعبه 4 اجرای احکام. مادرم رو فرستادم و گفتن یه پرونده ی سرقت دارم مربوط به سال 99.در صورتیکه سال 99 من زندان بودم. حالا میخوام بدونم پرونده وقتی اجرای احکام هست یعنی حکم قطعی برای من صادر شده؟ و اگه خودم مراجعه کنم به شعبه بازداشت میشم؟

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

با سلام در صورتی که از حکم اطلاع نداشته‌اید می‌توانید واخواهی کنید و حکم غیابی و واخواهی مانع اعزام به زندان خواهد بود و پرونده مجدداً رسیدگی خواهد شد و به دلایل شما نیز توجه خواهند نمود