مشاوره حقوقی رایگان - چک قرض الحسنه

سلام بنده سال 99به واسطه یکی از دوستام از یک بنده خدایی دوعددحواله ماشین خریدم بعد سرموعد گرفتن ماشین ها باتاخیر پول ماشین هارو گرفتم ومجدد حواله دوتاماشین دیگر پیش همین بنده خدا گرفتم وسرموعدتحویل دوتا ماشین آخری ن ماشین هارو تحویل داد ن پولی تا یک سال بعد که زیاد رفتم دنبالش برای گرفتن پول مقداری از پول ماشین هاروبه واسطه کسی دیگر برام واریز کرد والباقی پول را طی دوفقره چک به مبلغ976میلیون به اسم خودم ثبت کرد و بهم داد وسرموعد چک ها پاس شد وبعد از مدته یک ماه بعد از پاس شدن چک ها این بنده خداروبه عنوان کلابردار گرفتن وحالا بعد از گذشت 7ماه یه احظارنامه بااین عنوان اومده برام که اون کلاهبرداره دوعدد چک به مبلغ976میلیون به بنده بعنوان قرض الحسنه داده که ازاین مبلغ210میلیونش مال من پیش این کلاهبرداره امانی بوده والباقی که766میمونه که باید طی 5 روزمن بهش پس بدم اگر پول رو ندم از دستم شکایت میکنه خودشم زندان هست .وهردو ما هیچ قرار داد ودست نویسی هم نداریم ولی من شاهد دارم ایا میتواند کاری کند ؟من باید چکار کنم ؟سپاس از شما.....

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با وکیل به صورت تلفنی مشاوره شود اگر واگذاری حواله و خرید و فروشتان مشخص است نیاز نیست برگردانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است