مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب های بانکی برای مهریه

سلام. من تصمیم به اجرا گذاشتن مهریه ام را دارم ، از حساب های بانکی همسرم بی خبرم ، اما می دونم ، پول زیادی در بانک داره، از چه طریقی حساب های بانکیش را به دست بیارم و توقیف کنم؟ یا دفترخانه ای که عقد کردم و برای اجرا گذاشتن مهریه مراجعه می کنم ، می تونه از بانک مرکزی استعلام بگیره؟
متشکرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از اجرا گذاشتن مهریه از طریق اداره ثبت اسناد یا دادگاه درخواست استعلام و مسدودی حساب کنید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اول از طریق اداره ثبت اقدام کنید و اگر در آنجا پرونده شما مختومه شده می توانید درخواست تامین خواسته از طیق دادگاه بدید