مشاوره حقوقی رایگان - امتناع بانک از اعطای وام با وجود اخذ مدارک

باسلام
بنده بعد از معرفی وزارت کار به بانک برای اخذ وام اشتغال با مراجعه به آن مکان و تهیه تمام مدارک لازم برای بانک متاسفانه بعد از گذشت چندماه با امتناع بانک برای اعطای وام به دلیل نبود اعتبارو بودجه مواجه شده ام و علیه بانک در این مورد شکایت دارم.باتوجه به اینکه من درتهیه مدارک لازم و ضامن متحمل هزینه ها و ماه ها معطلی شده ام.لطفا در این مورد رسیدگی فرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق سرپرستی بانک مربوطه نسبت به پیگیری اقدام نمائید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از بازرسی بانک موضوع را پیگیری نمایید