مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت ماشین

سلام وقتتون بخیر
من مامانم ی ماه پیش توی ی تصادف مقصر شناخته شده ، طرف 24 میلیون از بیمه گرفته به عنوان خسارت و 54 میلیون هم تو دادگاه کارشناس افت قیمت اعلام کرده ک ما باید بدیم. 1 اینکه این مبلغ و بیمه نباید بدهد؟ 2 اینکه مبلغ 54 میلیون قابل تغییر نیست؟
3 اینکه مبلغ حقوق مامانم 8600 هستش و ماشینش 206 به نام خودشه ، دادگاه قسط بندی میکنه؟ اگر دادگاه قسط بندی بکند چند درصد هر ماه کم میکنند؟
4 و درکل ما دفاعی میتونیم بکنیم یا هیچ راهی نیست؟
5 به رای افسر نمیشه اعتراض کرد؟ مامان من در حال بیرون اومدن از پارکینگ خونه بوده و اون خانم با سرعت حدود 40-50 تا تو کوچه بن بست باریک در حال رانندگی بوده و وقتی به ماشین برخورد میکنه اون خانم نمیتونه ب موقع ترمز کنه ب دلیل سرعت بالا ، و برای همین از گلگیر جلو تا گلگیر عقب اون خانم خسارت دیده ، و فقط ی نقطه ماشین ما خسارت دیده ، ک این نشان دهنده اینه ک مامان من ثابت ایست کرده و اون خانم ترمز نگرفته ، ما مسئول اینیم ک اون خانم ب موقع ترمز نگرفته؟ برای همین باید نقاط بیشتری از ماشین اون خانم و خسارت و افت قیمت بدیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درمهلت مقرره میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.