مشاوره حقوقی رایگان - امتناع بانک از اعطای وام با وجود اخذ مدارک

باسلام
بنده بعد از معرفی وزارت کار به بانک برای اخد وام اشتغال بامراجعه به آن مکان وتهیه تمام مدارک لازم برای بانک متاسفانه بعد از گذشت چند ماه با امتناع بانک برای اعطای وام به دلیل نبود اعتبار و بودجه مواجه شده ام و علیه بانک در این مورد شکایت دارم.باتوجه به اینکه من درتهیه مدارک لازم وضامن متحمل هزینه ها و ماه ها معطلی شده ام.لطفا رسیدگی فرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را لز طریق سرپرستی بانک مربوطه بدوا پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.