مشاوره حقوقی رایگان - دیه ترک مویی پا

سلام خسته نباشید من دیروز بیرون از مدرسه بایه دانش اموز به بغل ماشینم باسرعت خیلی کم برخورد کرد وافتاد پاش یه ترک مویی برداشت کچ گرفتم لطفا بفرمایید دیه اش چقدر میشه
هیچگونه جراحت نداشت من بایدچجوری اقدام کنم خانواده اس چیزی نگفتند میشه راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میزان دیه طبق نظریه پزشکی قانونی مشخص میشود.

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

دیه ترک برداشتن استخوان پا، چهار پنجم دیه شکست استخوان پا بوده که با توجه به نرخ دیه شکستن استخوان پا 1402 (90 میلیون تومان) مبلغ 72 میلیون تومان می باشد.