مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار از مهریه

سلام بنده زوجه هستم و کارمند و همینطور مبتلا به بیماری ام اس از نوع خفیف اما هزینه داروهام بالاست و کلا تمام مخارج و هزینه های زندگی بر دوش خودم بوده تا الان،و همسرم بیکار هستند قبلا در سکوی نفت کار می‌کردند و بی دلیل از کار خود استعفا داده اند،الان تقاضای صدور اجرائیه مهریه ام را دادم و کلا حساب های زوج در حال حاضر مسدود است و سوالم اینه چجور میتونم درخواست اعسار ازپرداخت هزینه دادرسی را بدهم بعدا؟چون کارمند هستم امکان‌ش هست استعلام بگیرند از حقوقم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست اعسار ثبت و به پیوست مدارک مثبته واستشهادیه شهود خویش را ضمیمه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در دادخواست اصلی خود در ستون خواسته اعسار از هزینه دادرسی هم بنویسید جلسه دادگاه ابتدا به موضوع اعسار شما رسیدگی می کند بله استعلام سه گانه می شود و استشهادیه به امضای دو شاهد که از عدم تمکن و شرتیط شما آگاه هستند ضمبمه دادخواست شود.شهود در جلسه دادگاه باید شهادت دهند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به نظر قاضی پرونده بستگی دارد .لزوما کارمند بودن مانع پذیرش اعسار نبست