مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام وقت بخیر من برگه نهایی پزشکی قانونی اینها رو برام نوشت میخاستم بدونم چقدر میشن.در ماه حرام بود.
1.ناحیه ساییدگی (حارصه)خلف آرنج راست دیه مقدر دارد.2.جراحت (حارصه)ناحیه بین انگشتان اول و دوم دست راست دوناحیه ، ساق پای چپ یک مورد ، مچ پای چپ یک مورد ، خلف پای چپ یک مورد هر کدام دیه مقدر دارند.3. آسیب شدید نسج نرم کمر ارش ان یک و نیم درصد دیه کامل .4 شکستگی یکی از استخوانهای مچ دست چپ ارش ان دو درصد دیه کامل است.
ممنون میشم برام مبلغ رو بگید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

دیه :
585،000،000 ریال
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
9،000،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ورودی ها :
نوع محاسبه دیه : درصدی
درصد مورد نظر از دیه :
٪ 6.5