مشاوره حقوقی رایگان - همسایه مزاحم

سلام وقت بخیر
ما ی همسایه مزاحم داریم ک هعی خط میندازه رو ماشین و دست میزنه ب موتور و دوچرخه بچه ها وهی هم بد مارو به بقیه اعضای اپارتمان میگه باید چکار کرد
خیلی هم فحش و ناسزا میگه و چند باری با ما دعوا کرده و بهون زده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید از طریق دادگاه درصورت داشتن مدارک جهت اثبات طرح دعوی کنید.

مهدی کارخانه

جناب آقای مهدی کارخانه :

سلام کاربر گرامی، ابتدا توصیه به مصالحه و علت موضوع را میکنم، در نهایت با جمع آوری ادله مثل شهود یا فیلم دوربین اقدام به شکایت توهین و تخریب کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات مثل فیلم( اماره) و شهادت شهود(دلیل) می توانید از وی شکایت کنید