مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام
سمند مدل 96 دارم با یک ساینا تصادف کردم مقصر راننده ساینا بود اول بیمه شخص ثالث ایشان 45میایون به ما داد چون خسارت ماشین بنده بیشتر بود قرار س من از بیمه بدنه خودم استفاده کنم هر چقدر بیشتر شد ایشون تقبل کنم الان بعد تعمیر ایشون دیگه جواب تلفن مارو نمی‌دن میخواستم بدونم میتونم از ایشون شکایت کنم و افت قیمت با در نظر گرفتن مدل ماشین بنده که 96 هست رو بگیرم ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت مابقی خسارت بله. افت قیمت معمولا تا پنج سال ساخت تعلق میگیرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تامین دلیل نمایید و به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه خسارت افت قیمت دهید