مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام علیکم ..بنده 10سال در خط لوله گشت موتوری بودم و کارفرما بیمه برام رد نکرده و اخراجم کرد اداره کار شکایت کردم و بیمه برام ثابت شد که باید هزینه رو به تامین اجتماعی بدهد که بنا به دلایلی نصف مبلغ پرداخت کرد و در کرونا فوت شدن و من معلق ماندم هر چه به فرزندانش میگم قبول نمیکنن میگن که با پدر ما کار میکردی و همچیز رفت.الان هم هر چه به بیمه مراجعه کنم میگن باید بقیه هزینه ر خودت پرداخت کنی که برات ثابت بشه ..خواهشن راهنمایی کنید کجا برم شکایت کنم اداره کار یا دادگاه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در صورتیکه کارفرمای متوفی اموالی داشته باشد، امکان طرح دعوی به طرفیت وراث وجوددارد.