مشاوره حقوقی رایگان - فروش لوازم خانگی معیوب

سلام
از سرای ... یه ظرفشویی خارجی گرفتیم که با اقساطش نزدیک 56 میلیون شد. راننده آورد ظاهرا مشکلی نداشت. گذاشتیم تا نصاب بیاد. وقتی نصاب شرکت ویرپول پلاستیکش رو باز کرد و از یونولیت درآورد دیدیم که از دو طرف یه قسمتیش غر شده، یه طرفش مشخصه که تاب داره، حاشیه دو طرف دربش یکسان نیستن. اجازه نصب ندادیم. سرای ... میگه باید وقتی راننده آورد بازش می کردین و بعد تحویل می گرفتین، شرکتی هم که نماینده ویرپول هست زیربار نمیره. به نظرتون میتونیم کاری انجام بدیم؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق اتحادیه، اتاق اصناف و تعزیرات قابل پیگیری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمایید