مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست

سلام
به وکیل مراجعه کردم و خواستم که دادخواست برام تنظیم کنه گفتند خودم تنظیم و ارسال میکنم(صرفا خواستم دادخواست رو تنظیم کنه) برای ثبت و ارسال باید قرارداد وکالت ببندم؟دادخواست رو به دفتر خدمات قضایی ارسال میکنه؟ در زمان دفتر خدمات میشه ویرایش کرد و ستون وکیل را حذف کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت بدهید می تواند به وکالت ارسال کند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتی که دادخواست توسط وکیل ارسال گردد، میبایست به ایشان وکالت دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکیل شماست نیار نیست اما اگر وکالت ندارد برای ثبت خودتان باید اقدام کنید