مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

سلام من دو هفته پیش با موتور با یک خانم تصادف کردم و با آمبولانس به بیمارستان رفتیم و خدارو شکر حالش خوب بود و چیزی نشده بود فقط بدنش کوفته شده بود و همون شب مرخص شدیم و فردای همان روز به من رضایت داد الان بعد دو هفته میگه که دنبالچه کمرش شکسته و رفته از من شکایت کرده آیا می‌تونه رضایتی که داخل کلانتری داده پس بگیره و شکایت کنه لطفا پاسخ بدین

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی به متن رضایت دارد ولی اگر اعلام کرده در صحت کامل ميباشد خیر