مشاوره حقوقی رایگان - طرد و جدایی از خانواده

سلام، من دختری 17 ساله هستم که در خانواده ای با توان مالی زیاد بزرگ شدم ولی از کودکی هیچگونه ارزشی به من نمیدادند و به دلیل محدودیت های زیاد و مشکلات و اختلاف نظر با آنها برای رفع نیاز های مالی خود از 14 سالگی کار کردم و خودم نیاز های خود را فراهم کردم و از سر فشار های روحی و روانی که از طرف آنها به من وارد میشد از 10 12 سالگی دچار بیماری روحی و روانی شدم و چندین بار نیز اقدام به خودکشی کردم ولی بی فایده بود و الان مدتی هست مادر قصد طرد کردن من را دارد و این را به وضوح مطرح کرده است و پدر نیز با رفتن و جدایی من موافق است و خودش گفته است اسم من را از شناسنامه در بیاورد به همین دلیل من مدتی است قصد جدایی از خانواده را دارم ولی توان مالی تنها زندگی کردن را در حال حاضر نمیتوانم فراهم کنم در این شرایط من چه کاری میتوانم انجام دهم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدرتان در دادگاه مطرح کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدر مطرح نمایید