مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ وصیت

ایا درصورتی که موصی به کمتر از ثلث مالش در حق یکی از وراث وصیت نماید در صورت اختلاف بین وراث باز هم نیاز به تنفیذ وصیت در دادگاه هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا 1/3وصیت قابل اجراست حتی اگر ورثه رضایت نداشته باشند

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام در خصوص وصیت موصی با توجه به قوانین مدون تا ثلث مال در اختیار متوفی میباشد و هر گونه وصیتی از سوی ایشان تا ثلث مال نافذ هست و نیاز به تنفیذ از سوی ورثه ندارد و مازاد بر ثلث مال نیازمند تنفیذ ورثه میباشد.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام لزوم تنفیذ وصیت به دلیل اینست که طبق قانون امور حسبی وصیت به یکی از روشهای مندرج در آن قانون صورت نپذیرفته است