مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

بنده دانشجو هستم اپارتمانی اجاره کردم که 14 آذر قرارداد تموم شده. در آبان ماه با صاحب خونه توافق شد که با پرداخت 50میلیون دیگر به عنوان ودیعه قرارداد تمدید بشه. از 9آذر بنده پیگیری کردم که پول رو واریز کنم و بیان که قرارداد تمدید بشه. منتها الان که 10روزی از قرارداد گذشته ایشون هر روز امروز فردا میکنن و نمیان تمدید کنن و بقیه پولشون رو بگیرن. بنده هم از طرفی دارم به فصل امتحاناتم نزدیک میشم و اگر ایشون یهو بگه تخلیه کن نمیتونم، از طرفی هم تو این فصل دیگه خونه خیلی بد پیدا میشه

یک اینکه ایشون میتونن تو فصل امتحانات بنده رو بیرون کنن؟؟

دو اینکه با توجه به اینکه ایشون هیچ مقداری از پول پیش بنده رو پس ندادن و من با وجود اتمام قرارداد هنوز تخلیه نکردم بعدا مشکلی برام پیش میاد و خسارت میتونه بگیره ازم؟؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله درصورت عدم تمدید تخليه فوری انجام می‌شود . ودیعه شما در صندوق دادگاه واریز می‌شود ولی ظاهرا موجر قصد تمدید قرارداد را دارند بهتر است از طریق بنگاه توافقات را مکتوب کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بله درصورت عدم تمدید تخليه فوری انجام می‌شود .