مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت کامپوزیت دندان

سلام من امروز 8 واحد کامپوزیت دندان برام انجام دادن در شیراز و کلا ناراضی هستم عکسی ک نشون دادم برام انجام بده تا چیزی ک انجام داده هزار فرق داره از پشت دندونام کلی مواد اضافه داره از جلو یجای دندونم مواد داره یجا نداره ک به وضوح دندون خودم پیداست و با دکتر هم بخاطر نارضایتی حرف زدم و فقط قابل قبول خودش بود و من چون شهرستان هستم آیا میشه شکایت دکتر رو از شهر خودم پیگیر باشم مطب دکتر شیراز

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

دادگاه صالح به رسیدگی شکایت محل اقامت پزشک است ولی از طریق دفتر خدمات شکایت اولیه را می‌توانید ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از شهری که معالجه صورت گرفته است بایستی نسبت به شکایت اقدام نمائید.