مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با دختری که فرزند واقعی والدینش نیست

سلام 15 سال قبل در حالی که مجرد بودم با زن مطلقه ای خانه داری که یک فرزند دختر داشتند با نیت کمک و بدون حضور و رضایت والدینم ازدواج کردم. با اصرار پدر همسرم،مهریه 250 سکه شد. امکانات خانه و .. داشتم. کل سرمایه دوران پس از ازدواج را که بالغ بر 5 میلیارد میشود، مستقیما از فروشنده بنام همسرم کرده ام و در نهایت اخیرا خیانت دیدم.
متوجه شده ام (سندی ندارم) که ایشان علی رغم مشخصات مندرج در شناسنامه، فرزند واقعی حداقل پدر خود نیستند و کل دارایی بنده را برای قبول طلاق خواهانند.
آیا این موضوع تدلیس در ازدواج محسوب میشود؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر نمی توانید ادعای تدلیس در ازدواج مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این ادعا شما مورد پذیرش قرار نمیگیرد

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام به نظر میرسد نمیتوان این مساله را جز موارد تدلیس در ازدواج مطرح نمود چرا که رابطه نسبی واقعی جز مواردی نمیباشد که باعث به وجود امدن علقه زوجیت گردد.